Lite försenad!

Har inte blivit så mycket skriva av eftersom min lilla hund Nessie har genomgått två operationer och det har varit lite strul med det. Så fantasin har fått lämna plats för oro ett tag. =(   Men nu verkar det ha löst sig och jag har börjat knåpa på del 3 av You belong to me. Är det någon förresten som har ett förslag på en svensk titel till novellen? Hittar inte på något bra!
Sen klurar jag på hur jag ska nå ut till fler läsare? Några förslag på den fronten också??

Kram

Kommentarer
Postat av: evelina

Hej,litet förslag på svensk titel: "Varför inte du & jag?" eller "Min stora kärlek:min bästa vän"Har du facebook? Där kan du ju göra reklam, kanske starta en fan klubb för din Novell??

2010-02-08 @ 19:13:57
URL: http://chicinita.blogg.se/
Postat av: Jenny

O... en fanclub...låter flashigt! Jag har facebook men hur startr jag en fanclub? Å vem ser det? Jag inbillar mig ju att det är kanske något yngre och typ 99.99% tjejjer som läser min blogg medan mina vänner på facebook alla är i 30 års åldern och inte ett dugg intresserade av att läsa mina skriverier. Hur når jag ut till rätt målgrupp?

2010-02-09 @ 09:22:51
Postat av: Sofia

Du kan börja kommentera andra bloggar som skriver om ungefär samma sak som du. Då är chansen stor att dom kikar in på din blogg och fastnar! Du kan också gå med i olika blogg "klubbar", som t.ex. bloggportalen eller bloggtoppen.Lycka till! :)

2010-02-09 @ 21:08:17
URL: http://plus.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0